Ilgtspējīgi izejmateriāli

Saistītie raksti

“Orkla Latvija” izmanto tikai sertificētu cukuru savu produktu ražošanā

“Orkla Latvija” samazina sāls daudzumu “Ādažu” čipsiem par 11%, cukuru “Guttas” produktiem – par 9%, “Laimas” šokolādes tāfelītes tagad ražo no ilgtspējīgi iegūta kakao

“Orkla Latvija” iegūst Zelta kategoriju Ilgtspējas indeksā 2022

Zīmols “Spilva” piedāvā majonēzi no olām, ko dējušas brīvi turētas vistas

“Spilvas” tomātu mērču un kečupu ražošanā tiek izmantoti tikai sertificēti tomāti

“Guttas” mazā iepakojuma sulas kļūst videi draudzīgākas, pakāpeniski pārejot uz papīra salmiņiem

Bez palmu eļļas saražots pirmais “Selgas” klasiskais cepums

“ORKLA LATVIJA” INVESTĒ VAIRĀK NEKĀ 55 000 EIRO “ĀDAŽU ČIPSU” RAŽOTNES ILGTSPĒJĪGĀ ATTĪSTĪBĀ

“ORKLA LATVIJA” UZLABO “GUTTAS” IEPAKOJUMU, SAMAZINOT TĀ IETEKMI UZ VIDI

“ORKLA” GRUPA UZSĀK RAŽOT IZEJVIELAS NO JŪRASZĀLĒM

EIROPAS NEATKARĪGAJĀ ZĪMOLU ILGTSPĒJAS PĒTĪJUMĀ “SUSTAINABLE BRAND INDEX” “SPILVA” UN “LAIMA” IERINDOJAS TOP10 LATVIJĀ

“ORKLA LATVIJA” LĪDZ 2025. GADAM APŅEMAS ATTEIKTIES NO SPROSTOS DĒTĀM OLĀM

“ORKLA LATVIJA” PAPLAŠINA ZĪMOLA “NATURLI” AUGU VALSTS SORTIMENTU

“ORKLA LATVIJA” INVESTĒ 210 000 EIRO, LAI SAMAZINĀTU PLASTMASAS DAUDZUMU “EVEREST” PUDELĒM

“ĀDAŽU ČIPSU” RAŽOTNĒ IZMANTO TIKAI SAULESPUĶU EĻĻU
