2024-04-22-ADAZU_CIPSI-aspect-ratio-16-9

Teju puse patērētāju meklē jaunas čipsu garšas, “Ādažu” čipsi sortimentā jaunums – čipsi ar čili un citrusu garšu

“Ādažu” čipsi veica pētījumu*, lai noskaidrotu patērētāju paradumus attiecībā uz jaunām sāļo uzkodu garšām. Pētījuma dati liecina, ka papildus jau iecienītiem produktiem, teju puse jeb 49% respondentu izvēlas arī jaunas un vēl nemēģinātas garšas, savukārt tikai 8% parasti pērk vienas un tās pašas garšas čipsus. Tieši tādēļ zīmols “Ādažu” čipsi papildinājis sāļo uzkodu sortimentu ar gaidītu jaunumu – čipsiem ar čili un citrusu garšu, kas sākot ar šī gada aprīli ir pieejami ikvienam čipsu mīļotājam. Tieši šāda asā un svaigā garšu kombinācija patērētāju vidū ir īpaši iecienīta visā pasaulē.

Patērētāju vēlme pēc produktiem ar jaunām garšām ir tā, kas mudina mūs radīt jaunumus iecienītajā sāļo uzkodu kategorijā. Čili un citrusu garša ir viena no tām, kas guvusi augstu pircēju novērtējumu arī garšas testos un bija īpaši pieprasīta sāļo uzkodu cienītāju vidū, tādēļ turpmāk tā būs pieejama “Ādažu” čipsu sortimentā,” stāsta “Orkla Latvija” Komunikācijas vadītāja Laura Bagātā. “Kā liecina dati, jaunus produktus un garšas iecienītā čipsu zīmola sortimentā vēlas redzēt  49% pastāvīgo pircēju, un, saprotot šīs gaidas, “Ādažu” zīmols regulāri papildina sortimentu ar jaunumiem, kas atbilst gan vietējo pircēju vēlmēm, gan pasaules tendencēm sāļo uzkodu kategorijā.”

Jaunie “Ādažu” čipsi ar čili un citrusa garšu piemēroti arī vegāniem, kā arī, tāpat kā visos pārejos “Ādažu” zīmola produktos, arī šajos čipsos nav mākslīgo garšas pastiprinātāju.

Starp pircēju iecienītākajiem ”Ādažu” čipsiem nemainīgi ierindojas čipsi ar “Skābā krējuma un sīpolu” garšu, “Tomātu” čipsi, kā arī populārie “Siera” čipsi.

“Ādažu” čipsi top no pārsvarā Latvijā, speciāli čipsu ražošanai, audzētiem kartupeļiem, un zīmols saņēmis Starptautiskās ilgtspējas un oglekļa emisijas (ISCC) sistēmas sertifikātu ISCC Plus, kas apliecina – kartupeļi, kas izmantoti “Ādažu” čipsu ražošanā atbilst ilgtspējīgas lauksaimniecības izejvielu ieguves, piegādes un ražošanas principiem.

 

* Norstat, Novembris, 2023

 

Papildu informācijai:

Laura Bagātā

Komunikācijas vadītāja

SIA “Orkla Latvija”

E-pasts: laura.bagata@orkla.lv

Mob.talrunis: +371 26115666

www.orkla.lv