Uzturs un labsajūta
Saistītie raksti

“Orkla Latvija” samazina sāls daudzumu “Ādažu” čipsiem par 11%, cukuru “Guttas” produktiem – par 9%, “Laimas” šokolādes tāfelītes tagad ražo no ilgtspējīgi iegūta kakao

Neizmetam pārtiku, šķirojam atkritumus un izvēlamies vietējus produktus: Latvijas iedzīvotāju populārākie ilgtspējas paradumi 2021.gadā

Iecienītie “Selgas” klasiskie cepumi – tagad arī bez cukura!

Pieaugot augu valsts produktu popularitātei, “Naturli” zīmola produkti būs pieejami plašākai auditorijai jau pagatavotā veidā

Bez palmu eļļas saražots pirmais “Selgas” klasiskais cepums

“ORKLA LATVIJA” PAPLAŠINA ZĪMOLA “NATURLI” AUGU VALSTS SORTIMENTU

PAR 26% PIEAUDZIS PIEPRASĪJUMS PĒC “SELGA NATURE” SORTIMENTA

“ORKLA LATVIJA” SAMAZINA CUKURA DAUDZUMU “GUTTAS” NEKTĀRIEM UN DZĒRIENIEM

“ORKLA LATVIJA” PIEDALĀS LATVIJĀ PIRMAJĀ ILGTSPĒJAS KOPRADES AKSELERATORĀ BALTIJĀ – FUTURE HUB

“ĀDAŽU ČIPSI” UZSĀK RAŽOT SĀĻĀS UZKODAS NO PUPIŅU MILTIEM

PĒRN PAR 93% AUDZIS PIEPRASĪJUMS PĒC “ĀDAŽU ČIPSIEM”, KUROS IR MAZĀK SĀLS

“Orkla Latvija” paplašina sortimentu ar augu valsts produktiem

“ORKLA LATVIJA” PIEDALĀS “VEGĀNFESTIVĀLĀ”

SAMAZINA SĀLS UN CUKURA DAUDZUMU SPILVAS PRODUKTIEM

“ORKLA LATVIJA” ATTĪSTA PRODUKTU SORTIMENTU VEGĀNIEM

Par 32% pieaug pieprasījums pēc “Laimas” graudaugu batoniņiem
