Skip to content
Go to frontpage
Meklēt
Open main menu
Main menu
Meklēt
Meklēt
Close main menu
Par mums
Vērtības
Mūsu misija
Mūsu struktūra
Vadība
Sociālā atbildība
Vēsture
Ilgtspēja
Uzturs un labsajūta
Droši produkti
Ilgtspējīgi izejmateriāli
Atbildība pret vidi
Rūpes par darbiniekiem un sabiedrību
Atbildīgi iegūts kakao
Ilgtspējīgas dzīves barometrs
Ilgtspējas pārskats
Mūsu zīmoli
Ziņas
Ilgtspējas ziņas
Karjera
Kāpēc pievienoties mums
Ko mēs piedāvājam
Karjeras iespējas
Kontakti
Privātuma politika
English
Orkla.com
Latvia
Orkla on Twitter
Orkla on Facebook
Ziņas
25.04.25
“Ādažu” čipsi un “Selga” jau otro gadu starp iecienītākajiem “Gada augu produkts 2024” balsojumā
21.04.25
Ko likt galdā Otrajās Lieldienās? “Spilva” iesaka 3 interesantas un gardas olu receptes
17.04.25
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
14.04.25
Aptauja: teju 70% Latvijas iedzīvotāju izvēlas klasisko majonēzi, “Spilva” pēta statistiku un iesaka, kā majonēzi izmantot Lieldienu receptēs
01.04.25
Jaunas garšas, jauns dizains – “Ādažu” čipsi rada īpašu kolekciju par godu “EuroBasket 2025”
13.03.25
“Selga” paplašina sāļo uzkodu klāstu ar jauniem “Selga Nature” krekeriem
08.03.25
FOTO: Slavenības pulcējas zīmola “Laima” jaunā veidola atklāšanas pasākumā
07.03.25
“Laima” iepazīstina ar vēsturiskām pārmaiņām – jaunu vizuālo veidolu
25.02.25
2024. gadā vispirktākā “Ādažu” čipsu garša – klasiskais tomāts
18.02.25
Latvijas izlases spēlētāji viesojas “Ādažu” čipsu ražotnē
13.02.25
Mīlētāko saldumu dāvanu ceļvedis Valentīna dienai
04.02.25
Tuvojoties visu mīlētāju dienai, “Laima” iepazīstina ar jaunumu – sirds formas zefīriem
27.12.24
Divas ātras un gardas receptes Jaunā gada sagaidīšanai
20.12.24
Vairāk nekā 750 tonnas piparkūku – neaizstājams Ziemassvētku gardums Latvijā
Debug colour classes
corporate dark
corporate bright
career
product
sustainability